اکثریت نمایندگان استان مازندران با انجام طرح تحقیق و تفحص مجلس از استانداری مازندران موافقت خود را اعلام کرده اند.موارد این تحقیق که عبارتند از:
1-چگونگی توزیع منابع مالی و بودجه ای در استان
2-علت طولانی شدن پروژه های عمرانی و عدم نظارت کافی و دخالت بعضی از معاونین غیرمرتبط و سوق دادن آن به شهر و روستاهای خود
3-علت بخشی نگری در توزیع منابع
4-عدم اجرای آزادسازی سواحل دریای خزر در راستای قانون برنامه چهارم
5-نداشتن برنامه و نظارت بر سواحل دریای خزر و علت جلوگیری از مسافرین به دریا با رعایت شئونات اسلامی
6-چگونگی جذب نیرو و عزل و نصب مدیران و ایجاد تشکیلات غیرقانونی
7-علت عدم اجرای مصوبات سفرهای اول تا سوم دولت محترم
8-چگونگی توزیع منابع کمپوست و پسماند استان
9-چگونگی توزیع منابع ۱۳۰ میلیارد تومانی در استان
10-دستاورد سفرهای خارجی مدیران استان و چگونگی تامین بودجه آن
11-عدم نظارت بر عملکرد شهرداریهای استان
12-علت عدم جذب منابع خارجی و داخلی جهت ایجاد اشتغال
13-علت فعال نبودن بخش اعظمی از شهرکهای صنعتی استان علیرغم واگذاری زمین و اخذ تسهیلات
14-علت استفاده از مدیران بازنشسته در سطح معاونین استانداری
15-علت عدم نظارت بر صنعت عظیم نساجی که منجر به سو استفاده سیاسی و تعطیلی آن شده است؛باعث شده تا در این چند روز در فضای رسانه ای استان شاهد اظهار نظرهای متفاوت و متعددی در رد و یا قبول اجرای این تحقیق و تفحص از استانداری مازندران باشیم.
به نظر اینجانب این حرکت که یکی از منسجم ترین و جدی ترین رفتار مشترک اکثریت نمایندگان مازندران از آغاز مجلس نهم تا به امروز برای بررسی فضای استان در ابعاد مختلف می باشد را باید سر آغازی در جهت کار جمعی نمایندگان مازندران در اجزای وظایف خود دانست.اما آنچه که سبب نگاشتن یادداشت پیش رو گشته مصاحبه منتشر شده نماینده مردم شریف شهرستان ساری و میاندرود جناب آقای دکتر شجاعی در خصوص مخالفت با انجام تحقیق و تفحص از استانداری مازندران می باشد که سئوالاتی را برای مخاطب باقی گذارده است.
اینجانب ضمن احترام به نظر جناب ایشان مواردی چند در خصوص این مصاحبه را مطرح که امیدوارم این نماینده ارجمند پاسخگوی سئوالات مطرح شده باشند.
جناب آقای شجاعی :
در مصاحبه یاد شده فرمودید: معتقدم راه پیگیری موضوعات پیش آمده تحقیق و تفحص از استانداری نیست.
اگر جنابعالی راه پیگیری موضوعات مطرح شده را تحقیق و تفحص نمی دانید آیا می شود راهکار اجرایی و قابل نتیجه مورد نظر خود را هم بفرمایید؟
از عدم اعتقاد خود مبنی بر فایده نداشتن طرح تحقیق و تفحص ها اشاره داشته اید.آیا به نظر شما این خود نوعی کم انگاشته نگاری اختیارات و وظایف نمایندگی نمی باشد؟نکته و نظر اعتقادی شما برای فایده داشتن انجام تحقیق و تفحص ها چه می باشد؟
آیا به نظر آن نماینده محترم آیا این دلیل می شود که به قولتان چون برخی از تحقیق ها و تفحص هایی که اسناد و مدارک مثبت در آن وجود داشته اما به دلیل اینکه ضمانت اجرا برای آن وجود ندارد و عاقبت آن مشخص نشده، در استان مازندران نیز این طرح به زمین مانده ودر همان ابتدا به جای حل مساله صورت مساله را پاک نماییم؟
با صراحت و قاطعیت از عدم به نتیجه رسیدن تحقیق و تفحص از استانداری مازندران فرموده اید.آیا این پیش داوری اهانت به دیگر نمایندگان امضاء کننده این طرح نبوده و آیا می شود دلیل این مورد را به طور شفاف تر با مردم مازندران در میان بگذارید؟
در ادامه مصاحبه نیز فرموده اید: امضا نکردن این طرح به معنای رضایت از عملکرد استانداری مازندران نیست و انتقادات بنده از استانداری ادامه دارد ولی معتقدم راه پیگیری موضوعات پیش آمده تحقیق و تفحص از استانداری نیست.
آیا ایرادات جنابعالی به استانداری مازندران در موارد اشاره شده در طرح تحقیق و تفحص وجود داشته و یا اصلا تا کنون شما این ایرادات را مطرح کرده و پاسخ مورد انتظار خود را گرفته اید؟ضمنا" تجویز شما برای پیگیری موضوعات پیش آمده چه می باشد؟
علی ایحال اگر چه برای به درازا نکشیدن کلام از برخی موارد می گذرم اما یاد آور می شوم مازندران امروز در کنار اتحاد نیاز به انجام دقیق وظایف از سوی تک تک عوامل اجرایی خود با استفاده از تمامی ظرفیت ها دارد تا انشااله به جایگاه واقعی خود رسیده و شاهد استانی شکوفا و موفق در تمامی عرصه ها باشیم.
علیرضا قلی زاده(وبلاگ بنچاق)